Grazing table voor Felix Röben Herenmode in Winschoten
Voor het maatwerk event van Felix Röben Herenmode in Winschoten mocht ik een super lekkere grazing table maken. Winkelbezoekers kon lekker shoppen én genieten van een hapje van de grazing table.
Benieuwd of een grazing table ook iets voor jouw evenement of feestje is? Bekijk dan de grazing tables!
Een hele tafel gedekt met borrelhapjes
Bij een grazing table is de hele tafel opgesteld met borrelhapjes, vergezeld door bloemen, takken en andere gezellige decoratie. Zo ligt je hele tafel echt vol! Voor de grazing table van Felix Röben koos ik voor een oranje thema, gezellig voor de herfst. Daarom kleedde ik de tafel aan met mini pompoentjes en sinaasappels.
Een borreltray vol met lekkere hapjes
In tegenstelling tot een gewone borrelplank kun je een borreltray tot aan de rand vullen! Handig, want zo kun je nog meer lekkere hapjes kwijt! Op deze heerlijke borreltray vond je drie heerlijke verschillende kaasjes: een oude brokkelkaas, manchego en een lekker rodekorstkaasje. Ook vleeswaren mogen natuurlijk niet missen op de borreltray. Ik koos daarom voor twee salamirozen van salami Napoli, een lekkere franse baton pur porc en prosciutto, natuurlijk in die mooie waaiertjes gevouwen. Voor een fris tussendoortje kon je kiezen uit knapperige rode druiven, ultrazachte gedroogde abrikozen, zoete vijgen of schattige oranje minitomaatjes. Een pompoentje en kum quats ter decoratie mochten niet missen!
De brie wheel, belegd met zoete vijgen
Een brie wheel is een grote brie, gesneden in kleine puntjes die een klein beetje over elkaar heen hangen. Dit geeft de brie een heel speels effect, maar zonder een leuke topping blijft 'ie eigenlijk een beetje saai. Eerder maakte ik de brie wheel ook al voor de baby shower grazing table. Toen koos ik ervoor om hem te toppen met blauwe bessen en bramen. Voor een luxe tintje koos ik nu voor in kwarten gesneden vijgen. De takjes tijm maakten mijn brie wheel helemaal af!
Nog meer lekkernijen, voor de hartige trek
Voor ieder was er iets wils op de grazing table: voor de hartige trek kon je een lekkere scrocchi beleggen met een frisse pestodip of bruscetta. Om in het thema te blijven had ik er ook oranje gevulde pepertjes aan toegevoegd. Natuurlijk mogen olijven niet missen op een grazing table!