Maatwerk catering op locatie voor 60 personen in Blauwestad
Voor een heel speciaal verjaardagsfeest mocht ik de catering verzorgen voor een groep van 60 personen. Er was een hele duidelijke wens: om de hapjes niet alleen op tafel te presenteren, maar ook rond te lopen met de verschillende gangen. En daar dacht ik natuurlijk graag over mee.
10 verschillende rondes met hapjes
Samen kwamen we tot het idee om 10 verschillende hapjes te serveren. Koude hapjes, waaronder nacho's, rivierkreeftjes en borrelspiezen. En warme hapjes, zoals een klein broodje hamburger en heerlijke runderbitterballen van Kroketterij 'De Bourgondiër'. En natuurlijk werd alles geserveerd op een manier die je van Op een plankje mag verwachten.
Sweet & Salty bar
Om niet te veel af te wijken van mijn Grazing Table concept, combineerden we de geportioneerde hapjes met een tafel vol lekkernijen en snacks. Ik hield wat lege plekken aan, zodat de overgebleven hapjes ook nog bereikbaar waren voor een ieder. De tafel was natuurlijk opgemaakt in het thema van het feest - roze!
Heerlijke wijnen, inclusief wijnglazen
Ah, mijn favoriete onderwerp: wijn! Bij een feestje zoals deze mag een goede wijn niet ontbreken. Daarom zorgde ik voor voldoende flessen rood, wit en rosé, inclusief wijnglazen voor zo'n grote groep. En het allermooiste: ongeopende wijnflessen nam ik kosteloos weer mee, zodat er alleen werd betaald voor wat er werd geopend.