Over Randi, Chef Borrelplank
Ineens borrelde het idee bij mij op: bloggen over borrelplanken, dat is echt iets voor mij. Maar wat bleek: Luxe borrelplanken voor een bijzondere gelegenheid, daar wil je eigenlijk in ontzorgd worden.

Mijn eerste borrelplank
Mijn liefde voor borrelplanken begon een paar jaar geleden op Pinterest, waar ik pins verzamelde van prachtig gestylde planken. Toen ik een gigantische borrelplank voor mijn verjaardag kreeg, moest ik me er zelf natuurlijk ook aan gaan wagen. Het resultaat was vreselijk en ik besloot me echt te gaan verdiepen in het stylen van planken en het combineren van ingrediënten. In maart 2022 durfde ik eindelijk mijn eerste borrelplank op Instagram te plaatsen. Ik ben mezelf blijven verbeteren, door nieuwe ideeën te zoeken en me te verdiepen in verschillende soorten kazen en vlees. En tot de dag van vandaag doe ik dat nog steeds met veel liefde en passie!
Bloggen over borrelplanken, of meer dan dat?
Ik legde opeenplankje.nl vast met het idee om over borrelplanken te gaan bloggen. Vrienden en familie écht iets bijzonders voorschotelen, zonder te lang in de keuken te hoeven staan, werd een steeds grotere passie en door mijn werk kwam ik erachter dat ik het gigantisch leuk vind om te bloggen: het idee voor opeenplankje.nl was geboren!
Maar gaandeweg werd mij steeds vaker de vraag gesteld: “Kan ik een borrelplankje bij je bestellen?”. Ik kwam erachter dat wat ik met zo veel liefde maakte, fotografeerde en vervolgens zelf met vrienden opat (hier zijn ze me dan ook erg dankbaar voor), ook erg in trek was bij mensen die juist helemaal geen werk willen om een prachtige borrelplank te serveren. Zo besloot ik om de stap te wagen om, naast mijn fulltime baan als online marketeer, Op een plankje als cateringbedrijf te beginnen!